26.11.2011 г., 0:31 ч.

На моята любима 

  Поезия » Любовна
489 0 1

Красота, чудна, неустоима,

устни, сладки като малина,

лице по-нежно от коприна -

това е моята любима.

 

О, любов толкова страстна!

Как ме бързо ти омая.

Твоята хубост тъй прекрасна

е като цвете, цъфнало във рая.

 

Чудният ти глас звънлив

е сладка мелодия за моите уши.

Той е нежен и красив

като смарагдените ти очи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??