31 oct 2015, 14:56  

На народните будители 

  Poesía » Civil
458 0 0

Да помним народните будители -

туй са на отечеството спасители!

Нека всяко сърце да е готово

да чуе тяхното мъдро слово!

 

Пак да се събудим - нека,

светлината им да ни озари,

че от идеалите им сме далеко -

всеки днес мисли за пари.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??