Сам
След тебе се чувствам ограбен,
за кой ли път пак е така?
Аз отново съм сам и забравен,
а в душата ми тегне тъга.
Колко страшна е мъката моя,
щом сълзите не могат да спрат,
те се сливат трагично с пороя
и зловещо във мене крещят.
Как жестоки са тези минути,
когато си толкова сам!
И се питам - какво ли порути
любовта ми в земния храм?
Колко болка от мене извира,
колко жлъч, тъга и печал.
Любовта ми към теб не умира
и съм сякаш прободен с кинжал!
© Явление Todos los derechos reservados