6.08.2010 г., 12:21 ч.

На никого не пожелавам това 

  Поезия
597 0 7

                    Сам

След тебе се чувствам ограбен,

за кой ли път пак е така?

Аз отново съм сам и забравен,

а в душата ми тегне тъга.

 

Колко страшна е мъката моя,

щом сълзите не могат да спрат,

те се сливат трагично с пороя

и зловещо във мене крещят.

 

Как жестоки са тези минути,

когато си толкова сам!

И се питам - какво ли порути

любовта ми в земния храм?

 

Колко болка от мене извира,

колко жлъч, тъга и печал.

Любовта ми към теб не умира

и съм сякаш прободен с кинжал!

 

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??