27 abr 2016, 1:18

На оня свят 

  Poesía » Filosófica
713 0 3

На оня свят

ако се озовеш

 

очаквай рая или ада,

небето или пъкълът ще те приветстват,

ясно е, от тука изход нямя..

 

спасение недей очаква,

вяра и надежда забрави

ярки са делата на земята

тука всеки плаща, запомни.

© Периян Байрамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??