На оня свят
ако се озовеш
очаквай рая или ада,
небето или пъкълът ще те приветстват,
ясно е, от тука изход нямя..
спасение недей очаква,
вяра и надежда забрави
ярки са делата на земята
тука всеки плаща, запомни.
© Периян Байрамова Всички права запазени