1 sept 2009, 19:26

На пътя съм 

  Poesía
626 0 2

НА ПЪТЯ СЪМ

  

На пътя съм. В краката парят още

парченца от разбита крепост,

стативите от празните ми нощи,

разкъсана рисувана нелепост.

 

На пътя съм. До мен запява птица,

превързах си със прошка и душата.

Очи с любов, прегръдка и зорница,

зърно за хляб. И вече съм богата...

 

 

 

© Мария Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??