12 may 2011, 22:09

на С. 

  Poesía » De amor
792 0 1

... но нещо в мене се прекърши

непоправимо стана като смърт

дори не искам да довърша

започнатият с тебе път... 

ти беше като вдишване за мене

което май ще трябва да издишам

и образът ти в сенки притаен е

пронизва ме дори когато дишам

свирепи спомени белязват моя ден

и става все по-трудно да ги спирам

не искай повече от мен да съм до теб

това отдавна вече не ми стига...

© Илиана Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много страст и премереност на думите!Хубаво!Само преглеждай за повторения.Използвай синоними при необходимост.Поздрав!Дано не съм досадил с забележките.Поетесите са горди.
Propuestas
: ??:??