14 ene 2011, 16:05

На върха на устните... 

  Poesía » De amor
827 0 4

На върха на устните...

 

 

Усмивката във погледа ми пали

ръцете ти - студени дълбини,

походката ми сякаш те изгаря -

замислено ме следваш ти...

 

Повеждам те - към рая или ада,

очите ти ме търсят във нощта,

целувката ни е звезда в безкрая

на недокоснатия пламък - любовта...

 

Тя страстно ни върти във водопада

на ласки, на замислени искри,

дъхът ни учестен поваля

слънцата на самотните ни дни...

 

Завинаги така ще си останем -

със нежност на върха на миглите,

две птичета сме - със мечти се галим,

а любовта e... на върха на устните...

 

© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??