На върха на устните...
Усмивката във погледа ми пали
ръцете ти - студени дълбини,
походката ми сякаш те изгаря -
замислено ме следваш ти...
Повеждам те - към рая или ада,
очите ти ме търсят във нощта,
целувката ни е звезда в безкрая
на недокоснатия пламък - любовта...
Тя страстно ни върти във водопада
на ласки, на замислени искри,
дъхът ни учестен поваля
слънцата на самотните ни дни...
Завинаги така ще си останем -
със нежност на върха на миглите,
две птичета сме - със мечти се галим,
а любовта e... на върха на устните...
© Радосвета Петрова Всички права запазени