Минах от там и спомних си
двете липсващи дъски
в оградата на твоя двор,
кокичетата цъфнали
в тези твой градини
с бели, китни и невинни цветове.
Помня тези празни мили
и отрупани със сняг полета,
в които моите чудеса се сбъдваха
и срещаха се с твоите!
© Асен Todos los derechos reservados