Когато много те боли...
Когато много си отчаян,
когато няма път напред!?
То знай... Надеждата
във капчица сълза се крие.
Там във ъгълът на самотата
успява с блясък надежда
да дарява.
Не крий я ти дълбоко
във душата.
Не стой самотен на брега
скалист...
Усмихвай се и знай,
че заслужаваш света
с любов да покориш.
© Ангел Todos los derechos reservados