Надежда
Всичко свърши, каза ти,
За миг не съжали,
Остави ме сам
Под ореха голям.
Не знам защо дори,
Но надежда в мен гори,
Че някой ден ти отново с мен ще си!
Надежда мъничка е да, но какво пък от това!
Колкото и да боли, ще те чакам, разбери!
♥
© Данчо Григоров Todos los derechos reservados