26.05.2013 г., 11:49 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
818 0 0

Надежда

 

Всичко свърши, каза ти,

 

   За миг не съжали,

 

      Остави ме сам

 

          Под ореха голям.

 

                 Не знам защо дори,

 

                       Но надежда в мен гори,

 

                             Че някой ден ти отново с мен ще си!

 

                                      Надежда мъничка е да, но какво пък от това!

 

Колкото и да боли, ще те чакам, разбери!

♥ 

© Данчо Григоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??