1 sept 2024, 6:52  

Надежда 

  Poesía » De amor, Verso libre
135 0 0

Казват, надеждата умира последна,

но малцина знаят, че жертвите ѝ са безброй.

Уж каца на рамото като малка птица

и ти дава сила да бъдеш герой.

 

Ако ръцете си сега към теб протегна,

ще ме хванеш ли, преди да падна в пропастта?

Бъди птицата, от която се нуждая,

и не ме оставяй повече сама.

 

Бъди моята надежда,

светлината в мрачните ми дни.

Нека заедно се борим срещу всичко

и да станем по-добри.

© Stela Ivanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??