1.09.2024 г., 6:52 ч.  

Надежда 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
213 0 0

Казват, надеждата умира последна,

но малцина знаят, че жертвите ѝ са безброй.

Уж каца на рамото като малка птица

и ти дава сила да бъдеш герой.

 

Ако ръцете си сега към теб протегна,

ще ме хванеш ли, преди да падна в пропастта?

Бъди птицата, от която се нуждая,

и не ме оставяй повече сама.

 

Бъди моята надежда,

светлината в мрачните ми дни.

Нека заедно се борим срещу всичко

и да станем по-добри.

© Stela Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??