12 jun 2014, 12:39  

Нагла кметица 

  Poesía » Civil
283 0 0

На фона на икономии бюджетни,

Фандъчка иска по-високи заплати нетни

на кметовете в столицата наша.

Българино, налей алкохол в чаша -

да забравиш, че си беден, слаб,

че едва изкарваш с пот своя хляб.

Над 1000 лева повече жената иска,

затуй, че професора кръв го оплиска!

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??