На фона на икономии бюджетни,
Фандъчка иска по-високи заплати нетни
на кметовете в столицата наша.
Българино, налей алкохол в чаша -
да забравиш, че си беден, слаб,
че едва изкарваш с пот своя хляб.
Над 1000 лева повече жената иска,
затуй, че професора кръв го оплиска!
© Георги Всички права запазени