"Най ми е лесно с хора да споря" -
каза човекът и стана божествен,
духът величае се горе в простора,
а в прахта намира се живота му честен.
Искрица велика надежда или плам -
тя умира сред земните нрави,
а малките, който опитва да е прям -
за хубав живот най-добре да забрави.
© Гориан Дрей Todos los derechos reservados