18.06.2021 г., 8:18 ч.

Най 

  Поезия
235 0 0

"Най ми е лесно с хора да споря" -

каза човекът и стана божествен,

духът величае се горе в простора,

а в прахта намира се живота му честен.

 

Искрица велика надежда или плам -

тя умира сред земните нрави,

а малките, който опитва да е прям -

за хубав живот най-добре да забрави.

© Гориан Дрей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??