20 nov 2010, 21:36

Най-неподходящият, който можех да избера 

  Poesía » De amor
622 0 0


И може би за теб съм просто случка,
случила се в неподходящо време.
За огъня ти просто съчка,
поддържаща твоето горене...

А за мен си направо огън,
запалил цялата ми същност.
Под нокътят ми просто трън,
част от живота ми, не неканен гост...

Възможно ли е да съществува
част от всичкото със всичко.
Май просто ще тъгувам,
че влюбила съм се в чичко...

© Моника Чернева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??