И може би за теб съм просто случка,
случила се в неподходящо време.
За огъня ти просто съчка,
поддържаща твоето горене...
А за мен си направо огън,
запалил цялата ми същност.
Под нокътят ми просто трън,
част от живота ми, не неканен гост...
Възможно ли е да съществува
част от всичкото със всичко.
Май просто ще тъгувам,
че влюбила съм се в чичко...
© Моника Чернева Всички права запазени