17 sept 2013, 11:37

Напред върви 

  Poesía
574 0 0

Погледна ли назад?!

Не! Не го прави!

Това далеч остана,

а ти напред върви.

 

Поглеждайки назад

забавяш своя ход,

забавяш и не виждаш

пред теб какво стои.

 

Отвори очи широко

и света ти обгърни,

не спирай да вървиш

и щастие търси!

© Димо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??