17.09.2013 г., 11:37 ч.

Напред върви 

  Поезия
573 0 0

Погледна ли назад?!

Не! Не го прави!

Това далеч остана,

а ти напред върви.

 

Поглеждайки назад

забавяш своя ход,

забавяш и не виждаш

пред теб какво стои.

 

Отвори очи широко

и света ти обгърни,

не спирай да вървиш

и щастие търси!

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??