На този свят съм! Да, на този свят,
макар че не изглежда да е моят.
Онлайн живял, офлайненски опят...
За друга дума с „О“ по спешност, моля.
Какво ли не видях, къде не бях,
перна́ти всякакви, но тук-там птици.
Разбрах, че всеки край е необят
и съм от кал, калта ми е сестрица.
През късия в резервния крачол
премествах людската му дивотия,
сизифов труд, а дивотия – бол!
Започнах и ушите си да мия...
Нечуването не е болест. Факт –
двукраките изперкали са, Боже.
Хвърчат надолу, с тази скорост как...
Настигането става невъзможно.
© Todos los derechos reservados