27 jul 2010, 22:57

Назад 

  Poesía
665 0 2

Назад

 

В миналото недей да живееш,

но щастие има ли там?... напреде

не знаеш...

 

Поглеждаш със жадни очи

поне за миг или за два да си там,

да се върнеш...

ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ!

 

Лица познати, усмивки

и толкова млади, безгрижни дни...

 

Навярно оставил там част от тебе,

навярно завинаги тя ще е там...

 

 

 

04.07.2010г.

© Цвети Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??