27.07.2010 г., 22:57 ч.

Назад 

  Поезия
649 0 2

Назад

 

В миналото недей да живееш,

но щастие има ли там?... напреде

не знаеш...

 

Поглеждаш със жадни очи

поне за миг или за два да си там,

да се върнеш...

ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ!

 

Лица познати, усмивки

и толкова млади, безгрижни дни...

 

Навярно оставил там част от тебе,

навярно завинаги тя ще е там...

 

 

 

04.07.2010г.

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??