14 ene 2015, 20:49

Не бих те повторил 

  Poesía
387 0 0

Знай че теб не бих повторил,
само теб, Животе, знай..
сърцето си така затворих..
с горчивата му чаша чай.


Нямам вече в мен любови..
нямам и сълзи от жал,
че оставих чувствата в окови
и тихо произнесох: - Чао.


Знай че теб не бих повторил,
само теб, Животе, знай..
тук е тежко да си с хора,
аз вече ти написах: - Край!

 

 

 

 

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??