Знай че теб не бих повторил,
само теб, Животе, знай..
сърцето си така затворих..
с горчивата му чаша чай.
Нямам вече в мен любови..
нямам и сълзи от жал,
че оставих чувствата в окови
и тихо произнесох: - Чао.
Знай че теб не бих повторил,
само теб, Животе, знай..
тук е тежко да си с хора,
аз вече ти написах: - Край!