16 jun 2008, 7:44

Не чуваш ли? 

  Poesía
798 0 23

 

Не ме захвърляй като непотребен лист.

Не ме измачквай като недопушена цигара.

Не чувстваш ли? Без мен едва ли си щастлив?

Не чуваш ли? Замлъкнаха акордите на старото пиано.

 

Ела и поседи до мене, мълчешката -

стисни ръцете ми - изстинаха от чакане...

Не, няма да говорим. Нека да се вслушаме в  сърцата...

И няма! Обещавам да не плача!

 

Но само да сме заедно - и ти, и аз!

Измъчват ме очите, да, от сумрака.

Не, не сълзи, това е от дъжда...

Усещам парещ дъх в косата си...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??