8 sept 2009, 21:20

Не е лесно 

  Poesía » De amor
592 0 2

А трябваше да бъде лесно -

не те ли виждам, да забравя;

Без жал сърцето си зазиждам,

щом теб до мен те няма.

Обърнах гръб на всяка нежност,

без срам загърбих всеки спомен;

държа се ведро и небрежно;

изчезна любовта без помен.

Тъй трябваше. Ала дали се случи?!

Желаех го – но го отричам,

но все се питам защо ли

като дъжд проливен

сълзите плисват, щом те видя.

© Галина Матева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??