29 dic 2010, 14:55

Не искам 

  Poesía » De amor
521 0 0

Защо ли толкова боли, когато си далеч от мен?

... и чувам стъпките ти, приближаващи към мен...


Защо си толкова далечен, а дъхът ти - тихичко до мен...

Не зная, нищичко за теб не зная, а колко много е страхът във мен...


Не трябваше да идваш - спокоен, тих и чужд...

Не трябваше да виждаш едно момиче в тихия дъжд...


Не идвай повече, не искат да те виждат моите очи...

Не искам вече, знай, сърцето ме боли...

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??