29.12.2010 г., 14:55 ч.

Не искам 

  Поезия » Любовна
520 0 0

Защо ли толкова боли, когато си далеч от мен?

... и чувам стъпките ти, приближаващи към мен...


Защо си толкова далечен, а дъхът ти - тихичко до мен...

Не зная, нищичко за теб не зная, а колко много е страхът във мен...


Не трябваше да идваш - спокоен, тих и чужд...

Не трябваше да виждаш едно момиче в тихия дъжд...


Не идвай повече, не искат да те виждат моите очи...

Не искам вече, знай, сърцето ме боли...

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??