26 ene 2010, 11:24

Не ми го казвай 

  Poesía » De amor
1506 0 1

Не ми го казвай

1. Не ми казвай, че не виждаш ти

как светят очите ми

и все тебе търсят те.

Не виждаш ли, че обичам те?

2. Не ми казвай, че не виждаш ти

как през рамо хвърлям погледи,

как устни разтварям в усмивка

и да съм до теб ми се иска.

3. Не ми казвай, че не виждаш ти

моите чувства святи.

Не усещаш ли как сърцето ми бумти,

когато до мене си ти.

4. И сега на глас ще го кажа,

не ме е срам да ти покажа

колко много обичам те

и как искам да съм с теб.

© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??