Не ми го казвай
1. Не ми казвай, че не виждаш ти
как светят очите ми
и все тебе търсят те.
Не виждаш ли, че обичам те?
2. Не ми казвай, че не виждаш ти
как през рамо хвърлям погледи,
как устни разтварям в усмивка
и да съм до теб ми се иска.
3. Не ми казвай, че не виждаш ти
моите чувства святи.
Не усещаш ли как сърцето ми бумти,
когато до мене си ти.
4. И сега на глас ще го кажа,
не ме е срам да ти покажа
колко много обичам те
и как искам да съм с теб.
© Кристиана Кръстанова Всички права запазени