Не ми се иска ... да си го призная...
но на Света наш му идва края.
И не защото на хората обикновенни
им се иска а защото ,алчноста сиромасите
претиска., Алчноста тоз демон ,гаден
и нечист готов да стрине дори и своя свят
за шепа злато продал би той на майка си
рожденна,родилният и вой.
Отнема на вярващия любовта във Бога...
И вкоренява му тревога.
Алчност на земята ни върлува
и към гибел страшна ни въвлича!
© Ангел Todos los derechos reservados