Не мога да заспя
Търсейки ръцете ти
Не мога да заспя
Гледайки с любов лицето ти
Не мога да заспя
Щом знам че си далече
Не мога да заспя
Щом до мен те няма вече
И не не мога да заспя
Защото мисълта в мен не спира
Не не мога да заспя
Щом устните не дават мира
Не мога и не искам
Да спя и денем и нощем
Защото искам те
И те чакам още
И ще те чакам
За това мечтая
Да не спя
Но да съм със теб в рая
© Атанас Дизов Todos los derechos reservados