1.08.2017 г., 23:41 ч.

Не мога да заспя 

  Поезия » Любовна
823 1 0

Не мога да заспя 

Търсейки ръцете ти 
Не мога да заспя 
Гледайки с любов лицето ти 

 

Не мога да заспя
Щом знам че си далече 
Не мога да заспя 
Щом до мен те няма вече 

 

И не не мога да заспя 
Защото мисълта в мен не спира 
Не не мога да заспя 
Щом устните не дават мира 

 

Не мога и не искам 
Да спя и денем и нощем 
Защото искам те  
И те чакам още 

 

И ще те чакам 
За това мечтая 
Да не спя 
Но да съм със теб в рая

© Атанас Дизов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??