НЕ СИ ОТИВАЙ
Не си отивай като знойно лято,
след което идва есента!
Не оставяй нощите ни звездни
да се превърнат в самота.
Не искам всичко тъй да свърши!
Не трябва любовта ни да умре,
че и мъртва да е, ние ще я търсим
и мъртва тя ще ни зове.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados