20.11.2012 г., 19:47 ч.

Не си отивай 

  Поезия
463 0 2

НЕ СИ ОТИВАЙ

 

Не си отивай като знойно лято,

след което идва есента!

Не оставяй нощите ни звездни

да се превърнат в самота.

 

Не искам всичко тъй да свърши!

Не трябва любовта ни да умре,

че и мъртва да е, ние ще я търсим

и мъртва тя ще ни зове.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??