Не събуждай в мен заспалите тревоги
Не събуждай спомените тъжни в мен
Не събуждай дори и грам надеждата
Не давай на сърцето ми кураж
Самотно то е и с мъка справя се
до днеска с нашата раздяла.
Затова те моля от сърце
Не събуждай заспалите тревоги.
На колене пред теб стоя
С ръце в молитва сбрани...
Тръгни си, моля те сега
Не ми създавай повече несгоди.
Ще плача знам... И никога
не ще забравя любовта.
Но моля те върви си веч
Достатъчно душата нарани ми.
© Ангел Todos los derechos reservados