Не съм каквато бях.
Бях грешна и порочна.
Ти беше най-големият ми грях,
след теб на чисто аз започнах.
Поправих се, нима не вярваш?
Не съм каквато бях.
В сърцето и душата си съм чиста,
не изпитвам веч от Бога страх.
Не ме е страх, че в ада ще горя.
Поправих се и Бог ще ми прости.
Нощем аз спокойно спя,
щом най-големият ми грях не ми тежи!
© Или Дадарова Todos los derechos reservados