8.08.2009 г., 20:48 ч.

Не съм каквато бях 

  Поезия
449 0 1

Не съм каквато бях.
Бях грешна и порочна.
Ти беше най-големият ми грях,
след теб на чисто аз започнах.

 

Поправих се, нима не вярваш?
Не съм каквато бях.
В сърцето и душата си съм чиста,
не изпитвам веч от Бога страх.

 

Не ме е страх, че в ада ще горя.
Поправих се и Бог ще ми прости.
Нощем аз спокойно спя,
щом най-големият ми грях не ми тежи!

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??