19 ago 2012, 12:12

Недей ме гледа 

  Poesía » De amor
471 0 4

 

 

     Недей ме гледа

 

Недей ме гледа,

моля те,

недей ме гледа.

Все още

много съм суетна.

Пътувам

към пристанище последно

и пътьом

тук се канех да приседна...

Гласа ми слушай –

знаеш,

той е същият

(с особената своя нотка).

И спомняй

миговете ни вълшебни,

че няма те да се повторят.

Рисува Времето -

безмилостно,

извечната картина своя.

Бразди оставя по лицето...

 

Недей ме гледа,

чуваш ли,

недей ме гледа!....

 

          

       Вили Димитрова

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??