5 feb 2015, 21:23

Недоспано 

  Poesía
334 0 2

Ще преживея тези дни,
животът ми не е подарък.
Не е условия дори.
След падане се става.


Смела ще е сутринта,
щом птици я възпяват.
Аз сам се уча да летя
и ще продължавам.


И Франкенщайн завижда май
на белезите мои.
Прекрасното е само в Рай,
животът е с порои.


Когато падне вечерта
си правя равносметка.
Водеща е мисълта,
в житейската рулетка.


Греша понякога, уви.
Иисус е бил безгрешен.
Но пазя святите мечти
дори и да съм смешен...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??