28 sept 2010, 14:27

Недовършена мечта 

  Poesía » Otra
461 0 3

Недовършена мечта

Мразя когато съм сама, в душата ми вали.           

А навън е слънчево и реят се птици,           

облаци бели кичат небето.

                                                       Летят хвърчила в небесата,     

а мен ме обгръща мъглата, разкъсва се

в мене сърцето. Ранено кърви и не спира,

а светло е вънка небето.

Гледам, прелита хвърчило...

А в мене така се е свило, не мога да пусна

хвърчило...

© Дани Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??