Ето ме отново тичаща,
бягам от теб.
За пореден път обичаща,
друг, а не теб.
Опитвах, може би безброй пъти,
забравях те, погребвах те...
Но отново чувах гласа ти,
намирах те, откривах те...
До днес така живях, в грях,
до днес за теб копнях, но не посмях,
дори една дума да ти кажа.
Но за сметка на това успях,
себе си поне жестоко да накажа...
Утре не ще моля и не ще прося,
но скрита даже от себе си
в душата си гола ще нося
спомена, изгарящ во веки...
© Ивелина Todos los derechos reservados