Тръгна си внезапно! Без Сбогом!
Само с думите: "Нека останем приятели, но добри!"
Не попита дори мен дали ме боли...
Тръгна си, а какво ми остави?!
Спомена за теб и пропития
аромат на магнолия...
Тръгна си! Назад дори за миг не се обърна,
нали аз ти забраних!
Но ти така и не разбра,
че от гордост сълзите от тебе скрих!
© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados