19.04.2012 г., 22:43 ч.

Неразбрано 

  Поезия » Любовна
587 0 0

Тръгна си внезапно! Без Сбогом!

Само с думите: "Нека останем приятели, но добри!"

Не попита дори мен дали ме боли...

 

Тръгна си, а какво ми остави?!

Спомена за теб и пропития

аромат на магнолия...

 

Тръгна си! Назад дори за миг не се обърна,

нали аз ти забраних!

Но ти така и не разбра,

че от гордост сълзите от тебе скрих!

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??