19 ago 2012, 12:00

Нещата от живота 

  Poesía
598 0 1

Нещата от живота

 

 

Това най-малко исках да се случи-

да паднеш на колене, да ме молиш…

Опита да си истински- не се получи.

Стани и тръгвай – вече си свободен…!

 

Върви спокойно - времето е твое!

И не мисли за нежните ми ласки,

които давах  всеотдайно двойно,

а ти се чувстваше прекрасно…

 

Защото беше мимолетно щастие,

защото нямаше любов такава,

в която с теб да се разтапяме

и в пепел да превръщаме жаравата…

 

Прости и Сбогом! Ти си фантастичен!

© Димена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хаха, ама че сте сладури и двамата !!
Propuestas
: ??:??